Voor de mensen die het gemist hebben: een paar weken geleden ben ik met zwangerschapsverlof gegaan. Alles is nog steeds goed en op dat vlak is er ook nog geen nieuws, wat inhoudt dat ik uiteraard op de achtergrond wel bezig blijf met EHBO Wereld.
Vanaf juni zal ik weer les geven. De georganiseerde cursussen van EHBO Wereld staan online en deze data zal ik vandaag ook toevoegen op de Facebookpagina. Tevens krijgen de betreffende cursisten die dit voorjaar weer toe zijn aan de jaarlijkse herhaling (die door mijn verlof nu ietsje later gepland staat) via de mail hiervoor de uitnodiging. Graag zie ik de bevestiging van deelname weer tegemoet.
Daarnaast heb ik ook alweer verschillende inhuur opdrachten gekregen en ingepland, dus mocht je nog een opdracht hebben in juni…wees er snel bij want de agenda loopt snel vol.

Ook ben ik druk bezig met de planning september – december 2019, voor de georganiseerde cursussen van EHBO Wereld geldt hetzelfde als in juni. Ze zijn online al te vinden, Facebook volgt vandaag. Uitnodigingen voor de herhalingscursussen in deze periode komen t.z.t. per mail.

Ben je op zoek naar een opleidingscursus? Er staan er alweer 2 gepland! En opgeven kan vanaf nu!
19 oktober: opleiding reanimatie incl. AED
9 + 16 + 23 november: opleiding Eerste Hulp aan Kinderen

Wil je me inhuren voor een cursus in de periode september – december 2019, wees er snel bij want ik heb alweer e.e.a. in de agenda staan…dan kijken we op welke data we dat nog in kunnen plannen.

Hopend jullie hiermee eerst weer op de hoogte gebracht te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *